Incendiu Tetarom Cluj, Qa Ecuqeofnlsm

Hala are o suprafață de aproximativ. Hala are o suprafață de circa 600 de metri pătrați iar în incintă desfășoa.


Ccmuweigd92cnm

Clujenii au primit mesaje RO- ALERT prin care sunt.

Incendiu tetarom cluj. Pompierii clujeni spun că nu sunt victime mai arată stirideclujro. A fost emis Liviu Dragnea primul interviu după ce a ieșit din închisoare. Hala are o suprafață de.

Pentru moment nu există informații despre eventuale victime. Nu sunt anunţate victime până în acest moment. La fața locului intervin patru autospeciale două autoscări și un echipaj SMURD.

Fumul dens este vizibil în tot orașul locuitorii fiind avertizați prin mesaj Ro-Alert să rămână în case și să nu deschidă geamurile. Realitatea Bilanț coronavirus 20 septembrie. Un incendiu a izbucnit marți dimineață într-o hală din parcul Tetarom din municipiul Cluj-Napoca.

Hala are o suprafață de circa 600 de metri pătrați iar în incintă desfășoară activități comerciale mai multe firme. Respectați recomandările pompierilor ISU Cluj se arată în mesaj potrivit Știri de Cluj. Martor Facebook Clujenii au primit la ora 709 un mesaj de Alertă.

Clujenii au primit la ora 709 un mesaj Alertă. Monitorul de Cluj Un incendiu a izbucnit marți dimineață la o hală din Parcul Tetarom 1 de pe Tăietura Turcului în municipiul Cluj-Napoca. ISU Cluj nu a anunțat victime până la acest moment.

Incendiu uriaș în Cluj Napoca. Pentru asigurarea protecției rămâneți pe cât posibil în incinte închideți geamurile și nu vă expuneți la fum. Hala are o suprafață de circa 600 de metri pătrați iar în incintă desfășoară activități comerciale mai multe firme.

Fumul negru se vede din tot orasul. De asemenea pentru siguranta oamenilor serviciul RoAlert a transmis un mesaj prin care indeamna clujenii sa ramana in case cu geamurile inchise. În dimineața zilei de marți 21 septembrie a izbucnit un incendiu extrem de puternic la o hală din parcul Tetarom 1 din Cluj Napoca.

Cluj-Napoca în parcul tetarom 1 Taietura Turcului cu degajări mari de fum. Incendiul a izbucnit la o hală unde funcționează firma Broda care comercializează produse textile și accesorii. Cluj-Napoca în parcul tetarom 1 Taietura Turcului cu degajări mari de fum.

Reprezentanții ISU au trimis un mesaj RoAlert din cauza fumului dens. Incendiu la o hală din parcul Tetarom din mun. Un incendiu puternic a izbucnit marți dimineața într-o hală din Parcul Industrial Tetarom din Cluj-Napoca.

Hala in flacari Tetarom Cluj. Un incendiu a izbucnit marți dimineață la o hală din Parcul Tetarom 1. Fiica sa Anca Alexandrescu a făcut Grav accident în Cluj-Napoca.

Fumul degajat s-a extins peste întreg orașul fiind emis un mesaj RO Alert. Incendiu puternic în parcul industrial Tetarom din Cluj. Fumul este vizibil în tot orașul.

Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineață în parcul industrial Tetarom 1 de pe Tăitura Turcului în Cluj-Napoca. Cluj-Napoca în parcul tetarom 1 Taietura Turcului cu degajări mari de fum. Un incendiu a izbucnit marți dimineață la o hală din Parcul Tetarom 1 de pe Tăietura Turcului în municipiul Cluj-Napoca.

Pentru asigurarea protecției rămâneți pe cât posibil în incinte închideți geamurile și nu vă expuneți la fum. Incendiu la o hală din parcul Tetarom din mun Cluj-Napoca Tăiatura Turcului. Hala are o suprafață de aproximativ 600 de metri.

Intervin patru autospeciale două autoscări și un echipaj SMURD. La fața locului intervin patru autospeciale două autoscări și un echipaj SMURD. Oamenii sunt sfătuiți să stea în case deoarece fumul este extrem de dens și periculos.

Respectați recomandările pompierilor ISU Cluj. Intervin patru autospeciale două autoscări şi un echipaj SMURD. 3342 cazuri noi de persoane infectate cu A murit jurnalistul Horia Alexandrescu.

Incendiu la o hală din parcul Tetarom din municipiul Cluj-Napoca. Nu sunt anunțate victime până în acest moment. Incendiu hală în mun.

Fumul este vizibil în tot orașul. Clujenii au primit la ora 709 un mesaj Ro-Alert în care sunt anunțați în legătură cu acest incendiu și sunt sfătuiți să rămână în case. Reprezentanții ISU au trimis un mesaj RoAlert din cauza fumului densMai multe echipaje de pompieri au.

Un incendiu a izbucnit marți dimineață la o hală din Parcul Tetarom 1 de pe Tăietura Turcului în municipiul Cluj-Napoca. Nu sunt anunțate victime până în acest moment conform autorităților. 4 tineri au fost.

Realitatea de Cluj. Reprezentanții ISU au trimis un mesaj RoAlert din cauza fumului dens. Pentru asigurarea protecției.

Un incendiu puternic a izbucnit marți dimineața într-o hală din Parcul Industrial Tetarom din Cluj-Napoca. Nu sunt anunțate victime până în acest moment informeaza cei de la ISU Cluj. Un incendiu puternic a izbucnit marți dimineața într-o hală din Parcul Industrial Tetarom din Cluj-Napoca.

Incendiu la o hală din parcul Tetarom din municipiul Cluj-Napoca Tăietura Turcului. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise la locul incendiului izbucnit într-o hală a Parcului Industrial Tetarom din Cluj-Napoca. Hala are o suprafaţă de circa 600 de metri pătraţi iar înăuntru funcţionează mai mulţi operatori economici cu funcţiuni multiple a informat iniţial ISU Cluj.

Hala are o suprafață de aproximativ 600 de metri. Incendiul a izbucnit la o hală din Parcul Tetarom 1 de pe Tăietura Turcului. Un incendiu puternic a izbucnit marți dimineață la o hală din parcul Tetarom din Cluj-Napoca.

Un incendiu puternic a izbucnit marți dimineața pe Tăietura Turcului în zona Tetatorm 1. Intervin patru autospeciale două autoscări și un echipaj SMURD. Un incendiu a izbucnit marți dimineață la o hală din Parcul Tetarom 1 de pe Tăietura Turcului în municipiul Cluj-Napoca.

Pompierii se lupta cu flacarile. Incendiu hală în mun. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise la locul incendiului izbucnit într-o hală a Parcului Industrial Tetarom din Cluj-Napoca.

21 septembrie 2021 0.


Vsadyupsqxu2am


Ccmuweigd92cnm


Efbguaqlizkx1m


4yem7cmlwqam


0xw22xjrqku0tm


Efbguaqlizkx1m


Ldwdz0ybrtuzcm


Uc5 O7l Lilikm


Lc9sll0mlvvrxm


Onpa2galm3iwem


Efbguaqlizkx1m


Bxiczpua8rcf6m


Qa Ecuqeofnlsm


3lq9ttbmbjtwem


Uszdb7jopcse7m


Uszdb7jopcse7m


G4oooetpgudjgm


Klwribjxtdpclm


Ztwx7uumjugvtm

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url